lauantai 23. huhtikuuta 2011

Mämmiä ja soijajugurttia

Mämmi on hyvää, mutta ei oikein paljaaltaan. Ihmettelen, ettei mieleeni ollut tullut ennen eilisiltaa kokeilla sitä soijajugurtin kanssa!

Mämmiä on muuten aika vaikea kuvata houkuttelevana.


Äärimmäisen yksinkertainen ja raikas lisuke, vegaaninen korvaaja kermalle:

maustamatonta soijajugurttia
paljon vaniljasokeria
ihan vähän sokeria

Ja siinä se! Hyviä kevätpyhiä!

4 kommenttia:

  1. itsellä menee ihan kauramaidon kanssa :) ja luomu-sokeriton mämmi on se paras!

    VastaaPoista
  2. Voi, luomumämmi kuulostaa tosi herkulta! Itse asiassa en ole ikinä ostanut itse mämmiä, joten en ole tullut huomanneeksi, että sitäkin saisi luomuna ja vielä sokerittomana - menee testaukseen heti mahdollisuuden tullen :)

    VastaaPoista
  3. Vanilja-Yosaa mietiskelin mämmille sopivaksi, mutta ehdin ahmaista Yosan ennen kuin pääsin mämmin ääreen, heh. Ilmeisesti siis sopisi - ehkä kaikki vaniljainen sopii. Meillä syödään vaniljasoijamaidon kanssa.

    VastaaPoista
  4. annika: Kaikki vaniljainen tuntuu sopivan kyllä :) Kokeilin muuten juuri pashareseptiäsi, mutta tein siitä puolivahingossa tuplavaniljaista - pitää maistaa sitä myös mämmin kanssa, haha!

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ajatuksia?